AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek

Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek

Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulur.

Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıkıntı çekmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maddi sıkıntı çekmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para sıkıntısı çekmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sıkıntı çekmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir