AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem ayakkabı giymek

Kahve falında krem ayakkabı giymek

Kahve falında krem ayakkabı giymek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında krem ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında krem ayakkabı giymek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yeni bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında krem renkli ayakkabı görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında krem rengi ayakkabı almak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kafasının rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem renk ayakkabı görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi ayakkabı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında krem mont giymek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında krem rengi terlik giymek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, haram mal yiyip içeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir