AnaSayfa / Genel / Kahve falında şık elbise giymek

Kahve falında şık elbise giymek

Kahve falında şık elbise giymek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, rahatın yerine geleceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ihanet göreceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şık elbise giymek gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Kahve falında şık elbise giymek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok şık bir elbise giymek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şık siyah elbise giymek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şık bir elbise giymek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah şık elbise giymek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında çok şık elbise görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şık ayakkabı giymek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şık abiye giymek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir