AnaSayfa / Genel / Kahve falında şık bir elbise giymek

Kahve falında şık bir elbise giymek

Kahve falında şık bir elbise giymek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, borçların gittikçe artacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, şifa bulacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında şık bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında şık bir elbise giymek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şık siyah elbise giymek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında çok şık bir elbise giymek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Kahve falında şık elbise giymek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah şık elbise giymek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çok şık elbise görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında şık ayakkabı giymek neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında şık abiye giymek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir