AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şık elbise görmek

Kahve falında çok şık elbise görmek

Kahve falında çok şık elbise görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, dedikodu edeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında çok şık elbise gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Kahve falında şık bir elbise giymek huzur içinde yatacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında şık siyah elbise giymek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah şık elbise giymek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında çok şık elbise görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çok şık bir elbise giymek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında şık elbise giymek harama göz dikmeyeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çok şık olmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında şık ayakkabı görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir