AnaSayfa / Genel / Kahve falında sihirli taş görmek

Kahve falında sihirli taş görmek

Kahve falında sihirli taş görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli taş gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında sihirli taş görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerin düze çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sihir yaptığını görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Kahve falında sihirli güçlerinin olduğunu görmek kara kara düşüneceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında sihir bozmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli yüzük görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalettir.

Kahve falında sihir yapmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Kahve falında sihirli küre görmek halsizleşeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sihirli şeyler görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir