AnaSayfa / Genel / Kahve falında sihir yaptığını görmek

Kahve falında sihir yaptığını görmek

Kahve falında sihir yaptığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sihir yaptığını gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında sihirli yüzük görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında sihirli asa görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işarettir.

Kahve falında sihir yaptığını görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sihirli lamba görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sihirli küre görmek ticaret hayatına atılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sihir bozmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sihir büyü görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sihirli şeyler görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir