AnaSayfa / Genel / Kahve falında sihirli şeyler görmek

Kahve falında sihirli şeyler görmek

Kahve falında sihirli şeyler görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli şeyler gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Kahve falında sihirli şeyler görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sihir büyü görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli küre görmek kısmet alacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sihirli lamba görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, vefalı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında sihirli asa görmek isyan edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sihir bozmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet eder.

Kahve falında sihir yapmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir