AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayla yandığını görmek

Kahve falında sigarayla yandığını görmek

Kahve falında sigarayla yandığını görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sigarayla yandığını gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında sigarayla yandığını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulur.

Kahve falında sigaradan yandığını görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, bol para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalettir.

Kahve falında sigara çalmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini sigara içerken görmek doğru adımlar atacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sigara tütünü görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir