AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine yorulur.

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Kahve falında türk kahvesi yapıp ikram etmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında türk kahvesi yapmak ve içmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, mesleğindeki başarısının artacağına işarettir.

Kahve falında türk kahvesi yapmak içmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şekerli türk kahvesi içmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi içmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi içmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, makbul olan mallar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı türk kahvesi içmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir