AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara satın almak

Kahve falında sigara satın almak

Kahve falında sigara satın almak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalet eder.

Kahve falında sigara satın almak gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Kahve falında sigara paketi satın almak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, her nimetin lezzetine varacağına alamet eder.

Kahve falında sigara satın aldığını görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, günahların af olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara satın almak artık rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sigara içmeyi istemek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü sigara görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigaranın külünü görmek yüksek mertebeye geleceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara topladığını görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek kısmetli bir kişi olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir