AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigaraya başladığını görmek

Kahve falında sigaraya başladığını görmek

Kahve falında sigaraya başladığını görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigaraya başladığını gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sigara içmeye başlamak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Kahve falında tekrar sigaraya başlamak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sigaraya başladığını görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir okula başladığını görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeniden okula başladığını görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında eski işyerinde işe başladığını görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir