AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara istemek

Kahve falında sigara istemek

Kahve falında sigara istemek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, büyük başarı kazanacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara istemek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sigara içmek istemek ekmeğinin verimli olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden sigara istemek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sigara içmeyi istemek helal kazanç elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sigara istemek başarı kaydedeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine delalettir.

Kahve falında sigara saklamak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Kahve falında sönmüş sigara görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında iki sigara içmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara satmak gözyaşlarının dineceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir