AnaSayfa / Genel / Kahve falında sidikli su görmek

Kahve falında sidikli su görmek

Kahve falında sidikli su görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sidikli su gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Kahve falında sidikli su görmek çirkin sözler işitileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında sidikli çamaşır görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sidiğe basmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ayıplı yolara sapacağına işaret eder.

Kahve falında kedi sidiği görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işarettir.

Kahve falında hayvan sidiği görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altına sidiklemek daha iyi yerlere geleceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında eve sidiklemek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında köpek sidiği görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir