AnaSayfa / Genel / Kahve falında sidiğe basmak

Kahve falında sidiğe basmak

Kahve falında sidiğe basmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, dara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sidiğe basmak gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Kahve falında sidiğe basmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında eşek sidiği görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sidiğini yapmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında altına sidiklemek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan sidiği görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi sidiği görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında köpek sidiği görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında at sidiği görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir