AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek sidiği görmek

Kahve falında köpek sidiği görmek

Kahve falında köpek sidiği görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisine gelemeyeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek sidiği gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Kahve falında köpek sidiği görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında sidiğini yapmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet eder.

Kahve falında sidikli tuvalet görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında at sidiği görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında eşek sidiği görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sidikli su görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan sidiği görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında eve sidiklemek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir