AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve sidiklemek

Kahve falında eve sidiklemek

Kahve falında eve sidiklemek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve sidiklemek gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Kahve falında eve sidiklemek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında altına sidiklemek çok iyi mevkilere geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına yorulur.

Kahve falında köpek sidiği görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında sidikli tuvalet görmek yolculuğa çıkmaya, saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sidiğini temizlemek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında bebek sidiği görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sidiğe basmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında sidikli çamaşır görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir