AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına sidiklemek

Kahve falında altına sidiklemek

Kahve falında altına sidiklemek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altına sidiklemek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında altına sidiklemek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sidiğini temizlemek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sidiğe basmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sidikli çamaşır görmek rızkın ve kazancın artacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sidiği görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kedi sidiği görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at sidiği görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan sidiği görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir