AnaSayfa / Genel / Kahve falında sidiğini yapmak

Kahve falında sidiğini yapmak

Kahve falında sidiğini yapmak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sidiğini yapmak gördüyseniz:

  • Gerilim içeren ilişkileri veya karşılaşacağınız tartışmacı kişileri doğru yönetmeniz gerekebilir.

Kahve falında sidiğini yapmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşek sidiği görmek maddi gücünün azalacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sidikli tuvalet görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara tabir olunur.

Kahve falında başkasının sidiğini temizlemek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek sidiği görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında altına sidiklemek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan sidiği görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at sidiği görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir