AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan sidiği görmek

Kahve falında tavşan sidiği görmek

Kahve falında tavşan sidiği görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, ilim irfan öğreneceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan sidiği gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında tavşan sidiği görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sidiğini temizlemek nasıl bir hayat sürdüreceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında altına sidiklemek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek sidiği görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Kahve falında sidikli su görmek lüksünün artacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sidiğe basmak değer göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan sidiği görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sidikli çamaşır görmek yükünün azalacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir