AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli deniz görmek

Kahve falında şiddetli deniz görmek

Kahve falında şiddetli deniz görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına inanılır.

Kahve falında şiddetli deniz gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında denizde şiddetli dalga görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şiddetli deniz dalgası görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiddetli deniz görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli rüzgar görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kazançlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli sarsıntı görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli deprem görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir