AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak yağmur görmek

Kahve falında sıcak yağmur görmek

Kahve falında sıcak yağmur görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak yağmur gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında sıcak yağmur görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sıcak yağmur yağdığını görmek diplomalarının artacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak yemek yemek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına yorulur.

Kahve falında sıcak havada kar görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, refah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak çikolata yemek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sıcak patates görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında sıcak suya girmek kötü sözler duyulacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir