AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş sıcak ekmek görmek

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek görmek

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak taze ekmek yemek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, büyük zorluklar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bakkaldan sıcak ekmek almak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fırından yeni çıkmış sıcak ekmek görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında fırından çıkmış sıcak ekmek görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak ekmek görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir