AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak süt görmek

Kahve falında sıcak süt görmek

Kahve falında sıcak süt görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, önünün kapanacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet eder.

Kahve falında sıcak süt gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında sıcak süt görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak süt pişirmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak süt içmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dünya mallarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla duş almak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak gözleme görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında çok sıcaklamak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su istemek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak sudan yanmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir