AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak kum görmek

Kahve falında sıcak kum görmek

Kahve falında sıcak kum görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, ticaretinin büyüyeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında sıcak kum gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Kahve falında sıcak kum görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak kumda yürümek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sıcak sudan yanmak övgü dolu sözler duyacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz suyunu sıcak görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak hissetmek insanlardan uzaklaşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak süt içmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalettir.

Kahve falında sıcak çikolata yemek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak kan görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dertlerden kurtulmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir