Kahve falında sıcak kan görmek

Kahve falında sıcak kan görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak kan gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında sıcak kan görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalettir.

Kahve falında sıcak ekmek yemek fakirlik yaşayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına yorulur.

Kahve falında berrak sıcak su görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak banyo görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek işini layığı ile yerine getireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak taş görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına inanılır.

Kahve falında sıcak ekmek satmak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir