AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak denizde yüzmek

Kahve falında sıcak denizde yüzmek

Kahve falında sıcak denizde yüzmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sıcak denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sıcak denizde yüzmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak suda yüzmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak deniz görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz suyunu sıcak görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak denize girmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir