Kahve falında sıcak suda yüzmek

Kahve falında sıcak suda yüzmek iyi bir zanaatkar olunacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Kahve falında sıcak suda yüzmek gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suda yüzmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak suda yıkanmak işinden ve ekmeğinden olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yanmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında sıcak suda yürümek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak sözünde duracağına, hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak denizde yüzmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir