AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayı tarafından kovalanmak

Kahve falında beyaz ayı tarafından kovalanmak

Kahve falında beyaz ayı tarafından kovalanmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ayı tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz ayı tarafından kovalanmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet eder.

Kahve falında ayı tarafından kovalandığını görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz at tarafından kovalanmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz köpek tarafından kovalanmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işarettir.

Kahve falında kovalayan ayı görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı tarafından öldürülmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir