AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı boku görmek

Kahve falında ayı boku görmek

Kahve falında ayı boku görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, saygınlık elde edeceğine, kısmetlerinin açılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı boku gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ayı boku görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı yavrusundan kaçmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında iki ayı görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ayısı görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen ayı görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı avlamak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı tarafından öldürülmek büyük bir borcun altına gireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta ayı görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir