Kahve falında şeytanla oynamak

Kahve falında şeytanla oynamak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, başarılarını arttıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanla oynamak gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Kahve falında şeytanla oyun oynamak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanla oynamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini şeytan olarak görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytan veya cin görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytan kovalamak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak biraz dinleneceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytana benzer bişey görmek büyük paralara sahip olacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanı alt etmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir