AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı alt etmek

Kahve falında şeytanı alt etmek

Kahve falında şeytanı alt etmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanı alt etmek gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Kahve falında şeytanı alt ettiğini görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza yorulur.

Kahve falında şeytanı alt etmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kılığına girmiş şeytan görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadını şeytan olarak görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında insan suretinde şeytan görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını şeytan olarak görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytan işareti görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanla savaşmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir