AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini şeytan olarak görmek

Kahve falında kendini şeytan olarak görmek

Kahve falında kendini şeytan olarak görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, çok büyük destek vereceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulur.

Kahve falında kendini şeytan olarak gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında şeytanla yemek yemek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanı boğazlamak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanın gözlerini görmek konfor içinde yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına tabir olunur.

Kahve falında şeytana taş atmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan kedi görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında şeytana yenilmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı yakalamak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının içine şeytan girdiğini görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir