AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı yakalamak

Kahve falında ayı yakalamak

Kahve falında ayı yakalamak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yurtdışına gidileceğine, zor bir durumda kalacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı yakalamak gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Kahve falında ayı yavrusu yakalamak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ayı yakalamak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak siparişlerinin çoğalacağına, kötü gününü de paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet eder.

Kahve falında ayıyla dost olmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru ayı sevmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ayılar görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ayı tutmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir