AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın yüzünü görmek

Kahve falında şeytanın yüzünü görmek

Kahve falında şeytanın yüzünü görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kavgaların biteceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın yüzünü gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın yüzünü görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan yüzü görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan yüzlü insan görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytanı yaktığını görmek şerefe ve izzete, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanı boğazlamak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında şeytan çarpması görmek aşama göstermeyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah şeytan görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir