AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şeytan görmek

Kahve falında siyah şeytan görmek

Kahve falında siyah şeytan görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah şeytan gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir.

Kahve falında siyah şeytan görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında küçük şeytan görmek alım gücünü yitireceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında şeytan kılığında insan görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak endişelerinin son bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan suratı görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını şeytan görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında şeytan kesmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytana lanet etmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir