AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan çarpması görmek

Kahve falında şeytan çarpması görmek

Kahve falında şeytan çarpması görmek ters giden işlerin normale döneceğine, sevgi göreceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, canla başla çalışacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, zor bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan çarpması gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Kahve falında şeytan çarpması görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şimşek çarpması görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında araba çarpmasından ölmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik çarpmasından ölmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında otobüs çarpması görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına cin çarpması görmek tatsız durumların yaşanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında araba çarpması ve ölmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına inanılır.

Kahve falında tren çarpması görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir