AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ayı görmek

Kahve falında mavi ayı görmek

Kahve falında mavi ayı görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, borçların artacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ayı gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi ayı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri ayı görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusunu görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı ve yavrusunu görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı postu görmek takdir toplayacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında iki ayı görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayı yakından görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ayırtmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir