AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın elini görmek

Kahve falında şeytanın elini görmek

Kahve falında şeytanın elini görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ününün çoğalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Kahve falında şeytanın elini gördüyseniz:

  • Ortak kullanılan kaynaklar, eşyalar veya sahip olunan şeylerle ilgili konularda tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında şeytan eli görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanın elini tutmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanın elini görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, düşman malından yemeye işaret eder.

Kahve falında arkadaşı şeytan olarak görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, daha zengin hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytanla uğraşmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, güzel sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı fatiha okumak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında birinin içinde şeytan görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında şeytan görüp besmele çekmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir