AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı tutmak

Kahve falında şeytanı tutmak

Kahve falında şeytanı tutmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanı tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Kahve falında şeytanı tutmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Kahve falında şeytanın elini tutmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında şeytan sesini duymak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında uçan şeytan görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, işi ile gündeme geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytana yemek vermek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytana su vermek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanı ısırmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kılığında şeytan görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir