AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı yakalamak

Kahve falında şeytanı yakalamak

Kahve falında şeytanı yakalamak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, haklılığının anlaşılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanı yakalamak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında şeytanı yakalamak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytan yakalamak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında at yakalamak haneye bolluk ve bereket dolacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani ördek yakalamak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında suda balık yakalamak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Kahve falında kuşlar yakalamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leopar yakalamak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini hırsızlık yaparken yakalamak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir