AnaSayfa / Genel / Kahve falında at yakalamak

Kahve falında at yakalamak

Kahve falında at yakalamak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, variyet sahibi olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında at yakalamak gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Kahve falında atı yakalamak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz at yakalamak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine inanılır.

Kahve falında kaçan atı yakalamak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı at yakalamak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında at yakalamak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi yakalamak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı yakalamak hayırlı işler yapacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah yakalamak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir