AnaSayfa / Genel / Kahve falında leopar yakalamak

Kahve falında leopar yakalamak

Kahve falında leopar yakalamak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında leopar yakalamak gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Kahve falında leopar yakalamak hayal kırıklığına uğratılacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz leopar görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan leopar görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü leopar görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yavru leopar görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında leopar sevmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine inanılır.

Kahve falında leopar deseni görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet eder.

Kahve falında leopar saldırısı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir