AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, günlerini bunun için harcayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yüzün güleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında hamam böceği ısırdığını görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hamam böceği yemek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz hamam böceği görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde hamam böceği görmek ele geçen parada artış olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet eder.

Kahve falında hamam böceği yumurtası görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği kovalamak üzücü haberler alacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği ezmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir