AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytandan korunmak

Kahve falında şeytandan korunmak

Kahve falında şeytandan korunmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, elindeki malların gideceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytandan korunmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu ilerleyecek.

Kahve falında şeytandan korunmak için dua okumak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında şeytandan korunmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından korunmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında cinlerden korunmak bahtının da çok parlak olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yılan tarafından korunmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında selden korunmak başını borçlardan kaldıramayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında polis tarafından korunmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına alamet eder.

Kahve falında depremden korunmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir