AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden korunmak

Kahve falında depremden korunmak

Kahve falında depremden korunmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, evlerine dünürcü geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında depremden korunmak gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Kahve falında depremden korunmak çözümlere kavuşacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında güneşten korunmak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selden korunmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işarettir.

Kahve falında cinlerden korunmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından korunmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında askerler tarafından korunmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında korunduğunu görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir