AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakşibendi şeyhini görmek

Kahve falında nakşibendi şeyhini görmek

Kahve falında nakşibendi şeyhini görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, büyük hatalar yapacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında nakşibendi şeyhini gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında şeyhin elini öpmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında şeyhin elini tutmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek ihanete uğrayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhini görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında menzil şeyhini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında şeyh elini öpmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nakşibendi şeyhini görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir