AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhe sarılmak

Kahve falında şeyhe sarılmak

Kahve falında şeyhe sarılmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, o kişiye zararının dokunacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şeyhe sarılmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında şeyhe sarılmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine inanılır.

Kahve falında şeyhine sarılmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeyhini ağlarken görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadiri şeyhi görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalettir.

Kahve falında şeyh edebaliyi görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş şeyh görmek mutlulukların yarım kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret eder.

Kahve falında arap şeyhi görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir