AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayılar görmek

Kahve falında siyah ayılar görmek

Kahve falında siyah ayılar görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ayılar gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında siyah ayı öldürmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz ayı görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bir ayı görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkli ayı görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ayı görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah oyuncak ayı görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, düşmanlarının güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ayılar görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir