AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve yavrularını görmek

Kahve falında ayı ve yavrularını görmek

Kahve falında ayı ve yavrularını görmek huzurunu kaybedeceğine, onlara sanat öğreteceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı ve yavrularını gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa delalettir.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayı ve yavrusunu görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölü ayı yavrusu görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yavru ayı görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bir sıkıntıya girmeye delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru ayı öldürmek kadim dostlar edineceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir